Iedereen kent het wel, een rubberboot. Maar wat kan je allemaal doen met een rubberboot. Je wilt op jonge leeftijd natuurlijk hard gaan over het water, maar dat gaat niet zonder een motor. Dus.. een rubberboot met motor. De perfecte uitvinding voor elke jonge stoere gast. Ik ga jullie in deze blog wat meer uitleg geven over een rubberboot met motor. Veel leesplezier !

Voordeel van een rubberboot met motor

Je hebt duizenden voordelen over alles, maar wat zijn nou de voordelen van een rubberboot met motor. Sommige mensen vinden het leuk en sommige niet. Je hebt er altijd wel mensen bij zitten die gaan zeuren dat het te veel geluid maakt, dat de golven te hoog worden, dat je te hard gaat.. die mensen hebben natuurlijk gelijk, maar wat moet je anders als een jongen van 18 jaar. Het voordeel van deze boten zijn dat ze flexibel zijn en niet snel stuk gaan. Ze zijn licht en vliegen daarom over het water. Ze gaan hard en de stoten zijn niet heel hard als je over de golven heen gaat. Een rubberboot met motor kan je opblazen en weer leeg laten lopen. Als het winter wordt kan je hem dus leeg laten lopen en ergens opslaan. Als je een houten boot hebt moet je een hele garage huren om je boot in op te slaan. Dat kost geld en tijd om dat te doen. Daarom is een rubberboot wat handiger en kost minder geld dan een houten boot.

Nadelen van een rubberboot met motor

Het nadeel van de rubberboot met motor zijn er ook natuurlijk. een rubberboot gaat natuurlijk wel snel stuk als je langs een steen gaat of over een scherpe tak vaart. Je moet dan steeds een nieuw rubberbootje kopen. Met een houten boot ben je daarin tegen eigenlijk goedkoper uit. Als je ergens tegen aan bots dan is de boot niet meteen stuk. Je hebt misschien een klein krasje op de boot en dat kan je natuurlijk repareren. Andere nadelen zijn er eigenlijk niet. Een rubberboot met motor is gewoon ideaal voor iedereen die van goedkoop houdt en van hard gaan houdt.

Conclusie

Mijn conclusie is: als je van goedkoop houdt neem dan een rubberboot en ga lekker racen over het water.